ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Πιρς Μπρόσναν: Ο πράκτωρ 007 στην Καβάλα τίμησε την τοπική κουζίνα

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Ελληνικές γεύσεις δοκίμασε ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν κατά την παραμονή του στην όμορφη πόλη της Καβάλας. Ο γοητευτικός «κύριος Μποντ» δοκίμασε σφυρίδα από τον κόλπο της Καβάλας και αστακό, αλλά και φιλέτο από τα Πομακοχώρια, από τα χέρια του έμπειρου executive chef Στέλιου Χατζηαβραμίδη του ξενοδοχείου Ιμαρέτ, στο οποίο και κατέλυσε τις τρεις ημέρες που πέρασε στην πόλη.

Ο Πιρς Μπρόσναν ενθουσιάστηκε από την υψηλή μαγειρική του Χατζηαβραμίδη και γι’ αυτό ήθελε να βγάλει μαζί του μια σέλφι. Φυσικά, η παρουσία του διάσημου ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Καβαλιώτες, που τον είδαν να κάνει βόλτα στην πόλη και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο ίδιος και η παρέα του αναχώρησαν χθες με θαλαμηγό για τα νησιά του Αιγαίου.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close