ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα
Προπονητής Κλιμακίων ΕΤΑΒΕ ο Παλτόγλου Χάρης – Συμμετοχή της Σοφίας Λαζάρου στην Επίλεκτη Ομάδα ΕΤΑΒΕ.

Με μεγάλη προσέλευση και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της επίλεκτης ομάδας κλιμακίων της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) για το 2025, με τη συμμετοχή 210 αθλητών από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, στο κλειστό γήπεδο “Αλέξανδρος Νικολαΐδης” στην Πολίχνη – ένα γήπεδο που φέρει το όνομα του δικού μας Αλέξανδρου, που θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Ο Παλτόγλου Χάρης, προπονητής του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ , ορίστηκε προπονητής κλιμακίων, αναλαμβάνοντας έναν σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική προετοιμασία των κορυφαίων αθλητών της περιοχής.
Η επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ προπονήθηκε εντατικά με στόχο τις επικείμενες διεθνείς συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και το G1 Tournament Thessaloniki, μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που συγκεντρώνει αθλητές από όλο τον κόσμο.
Η αθλήτρια του συλλόγου μας, Λαζάρου Σοφία, συμμετέχει στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ, ύστερα από την πρώτη θέση που κατέλαβε στη συνολική βαθμολογία των τριών προκριματικών πρωταθλημάτων.
Η παρουσία της στην επίλεκτη ομάδα αποτελεί μεγάλη τιμή για την Καβάλα, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε κορυφαίες διοργανώσεις, ανάμεσα στην ελίτ των καλύτερων αθλητών της Ευρώπης.
Σύντομα θα εκπροσωπήσει την πόλη μας και την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες, τιμώντας με το ήθος και την αφοσίωσή της το ελληνικό Ταεκβοντό.