ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα
Mε τον Λύρατζη βασικό η Εθνική μας ομάδα Κ19 προκρίθηκε στο Elite Round

Την νίκη με 5-3 πανηγύρισε η Κ19 της Εθνικής μας ομάδας επί της αντίστοιχης της Ρουμανίας και προκρίθηκε μαθηματικά στο Elite Round του Euro U19.
Ακόμη σε ένα παιχνίδι, ο «δικός μας» Λευτέρης Λύρατζης ξεκίνησε βασικός στο αρχικό σχήμα που κατέβασε ο Γιάννης Γκούμας, ενώ αντικαταστάθηκε στο 87’ από τον Βιταλιώτη.
Τελευταίο παιχνίδι για την Εθνική Κ19 στους ομίλους της α’ φάσης, είναι αυτό απέναντι στην Βουλγαρία την Τρίτη στις 14:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.
ΤΑ ΓΚΟΛ: Ιωαννίδης 20’, 46’, Τσαούσης 34’, Μπότος 74’, Εμμανουηλίδης 86’/ Sefer 21’, 90’+9’, Petrila 78’
H ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ U19 (Γιάννης Γκούμας): Νικοπολίδης, Λύρατζης (87′ Βιταλιώτης), Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσούσης (68′ Λιάβας), Μελιόπουλος, Νεοφυτίδης, Εμμανουηλίδης, Μπότος (87′ Κουτσουπιάς), Δούμτσης (60′ Γαϊτανίδης), Ιωαννίδης.