ΠολιτικήΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Δεν νοιάζεται ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ για τη φθορά και την επικινδυνότητα των σωλήνων που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου προς Παληό»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές



Κοντεύει ένας χρόνος περίπου από τότε που “αφέθηκαν στην τύχη τους” οι μεγάλοι σωλήνες ύδρευσης που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου προς Παληό.





Υπάρχει άδεια για την τοποθέτηση των σωλήνων στην άκρη του δρόμου; Να δημοσιοποιηθεί τώρα!

Γιατί αφέθηκαν εκεί οι σωλήνες χωρίς να έχει ξεκινήσει καν το έργο; Τι ανοργανωσιά είναι αυτή; Όλους αυτούς τους μήνες οι σωλήνες είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες και φθείρονται.

Επιπλέον, ήδη κάποιοι σωλήνες έχουν μετακινηθεί με τρόπο επικίνδυνο για τους οδηγούς, όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες που παραθέτουμε.

Ζητούμε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να απομακρύνει άμεσα τους σωλήνες, για να προστατευτούν από τη φθορά και να μην δημιουργούν κινδύνους για ατυχήματα σε οχήματα.

Αυτός είναι δυστυχώς ο… “σεβασμός” της Διοίκησης του Δήμου για τα τεχνικά έργα και τα χρήματα των δημοτών…

Μάκης Παπαδόπουλος

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close