Το KOUZINA 2019 μεταφέρεται στην τιμώμενη ελληνική πόλη, την Καβάλα, και ομάδα των chef της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας στις 22 Μαΐου παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, βασισμένα στην πλούσια μυδοπαραγωγή της Ολυμπιάδας. Χρώματα και μυρωδιές από βότανα του Αριστοτελικού Όρους μπλέκονται με το ιώδιο της καβαλιώτικης θάλασσας, ενώ πικάντικα μπαχαρικά, αρνιώτικη μουντοβίνα και αγνό ελαιόλαδο απογειώνουν τη γεύση των διάσημων πλέον μυδιών, που αποτελούν γαστρονομικό brand name του ιστορικού οικισμού.