ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές



Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον διοικητικό απολογισμό του έτους 2024, τον οποίο παρουσίασε η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου, κυρία Σούζη Μαυρομμάτη.





Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αποφασίστηκε επίσης η οικονομική ενίσχυση φορέων της περιοχής. Ξεχωριστή αναφορά έγινε στην παρουσία του Προέδρου του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, κ. Χριστόφορου Αποστολακάκη, ο οποίος ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνδιοργάνωση του 34ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Καβάλας. Το τουρνουά, που πέρσι φιλοξένησε περισσότερους από 500 σκακιστές από 36 χώρες, αποτελεί θεσμό διεθνούς εμβέλειας εδώ και χρόνια. Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την οικονομική στήριξη της διοργάνωσης.

Τέλος, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τον Δήμο Καβάλας και τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ), με αίτημα τη δημιουργία νέων, σύγχρονων και λειτουργικών κοινόχρηστων τουαλετών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Καβάλας θα συμμετέχει στην 20η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης “Alexpo2025”, που πρόκειται να λάβει χώρα κατά το διάστημα από 10 έως 14 Μαΐου 2025.

Τη συνεδρίαση τίμησαν με την παρουσία τους:

• ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος,

• ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Παναγιώτης Αρχοντής, και

• ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας, κ. Μάκης Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ ΑΜΘ.

Το Επιμελητήριο Καβάλας συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και τη στήριξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που ωφελούν το σύνολο της κοινωνίας.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close