ΒίντεοΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) Πρώτη μέρα λειτουργίας του πηλοθεραπευτηρίου με συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις της δημοτικής επιχείρησης
Η πρώτη μέρα λειτουργίας του πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων (Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020) συνδυάστηκε με τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις εγκαταστάσεις της δημοτικής επιχείρησης, παρουσία του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, του τοπικού αντιδημάρχου Θόδωρου Παπαδόπουλου, του προέδρου της Δημωφέλεια, Τάκη Αγγελίδη και του διευθυντή της Δημωφέλεια, Στράτο Μαρουλά.
Στη συνέντευξη τύπου την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παραπάνω βίντεο, έγινε ενημέρωση για την φετινή σαιζόν αλλά και για όσα προγραμματίζονται να γίνουν το επόμενο διάστημα με σημαντικότερο αυτό της υλοποίησης μελέτης με την οποία δημιουργούνται μεταξύ άλλων νέα ατομικά λουτρά, με σκοπό και την χρονική επιμήκυνση λειτουργίας του πηλοθεραπευτηρίου.
Μετά από τη συνέντευξη τύπου έγινε μια μικρή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του πηλοθεραπευτηρίου από τον διευθυντή της Δημωφέλεια, Στράτο Μαρουλά.