ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Χάλκινο μετάλλιο για το τμήμα μαγειρικής του ΔΙΕΚ Καβάλας σε διεθνή διαγωνισμό

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Δελτίο Τύπου

Δημόσιο ΙΕΚ Καβάλας

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Culinary Professionals Greece σε συνεργασία με τη ΔΕΘ- HELEXPO και υποστηρίζεται από την Worldchefs (Παγκόσμια Ένωση Αρχιμαγείρων).

Φέτος πραγματοποιήθηκε στις 17-20 Φεβρουαρίου 2023 στο πλαίσιο της Detrop – Oenos έχοντας 400 συμμετέχοντες από 15 χώρες, όπου και διαγωνιστήκαν σε 27 διαφορετικές κατηγορίες. Θερμά συγχαρητήρια στην καταρτιζόμενη Χιονίδου Δέσποινα του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)» του Δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας όπου συνοδευόμενη από την καθηγήτριά της Δρένου Δέσποινας έλαβε συμμετοχή στην κατηγορία παραδοσιακό πιάτο και διακρίθηκε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, παρασκευάζοντας σαρμαδάκια με κιμά (γιαπράκια), τοπικό έδεσμα της περιοχή μας.

Με εκτίμηση

Ιωσηφίδης Γρηγόρης

Διευθυντής ΔΙΕΚ Καβάλας

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close