ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα
Α.Ο Καβάλα: Προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας

Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον και στηρίζει την ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων, προωθώντας στην προπονηση της ανδρικής ομάδας τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ο λόγος για τους Πετρίδη, Καραμιχάλη και Γεωργιάδη, οι οποίοι με την εικόνα που έχουν παρουσιασει ως ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του ΑΟΚ, κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου της ανδρικης ομάδας και σήμερα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ως μέλη του ανδρικού τμήματος.
Αυτή η κίνηση αποδεικνύει πως ο σύλλογος του ΑΟΚ παραμένει πιστός στις υποσχέσεις της επένδυσης στην εντοπιότητα και στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα για την ανάπτυξη του συλλόγου του ΑΟΚ και δείχνει την σοβαρότητα και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα της υποδομής, τα οποία διαθέτουν και άλλα ταλαντούχα παιδιά τα οποία δεν θα αργήσουν να πάρουν τις ανάλογες ευκαιρίες.
Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα συνεχίζει με το σοβαρότητα να κοιτάζει το σήμερα για ένα υπερήφανο αύριο.