ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα
Α’ Κατηγορία ΕΠΣΚ: Βυζάντιο και Δόξα Θεολόγου πήραν τα ντέρμπι παραμονής (+ αποτελέσματα – βαθμολογία)

Η 24η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.
Στο Οφρύνιο, ο Αετός συνέχισε την πορεία του προς τον τίτλο, επικρατώντας με 3-0 του Άρη Πρίνου και διατηρήθηκε στην κορυφή.
Στην Ελευθερούπολη, ο Ορφέας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Βύρωνα Καβάλας, του οποίου επικράτησε με 4-1 και παρέμεινε στο -2 από τον πρωτοπόρο Αετό.
Εκτός έδρας νίκη για τον ΜΑΟ στη Νέα Πέραμο, όπου επικράτησε με 0-2 του τοπικού Βρασίδα.
Άνετο πέρασμα του Μακεδονικού Αγιάσματος από την έδρα του ουραγού ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, του οποίου επικράτησε με το επιβλητικό 0-6.
Εντός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Λιμεναρίων, η οποία επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Καβάλας.
Σπουδαία νίκη για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το οποίο επικράτησε με 2-0 του ΑΣ Παγγαίο και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.
Μεγάλο διπλό για την Δόξα Θεολόγου, η οποία επικράτησε με 0-1 του Ηρακλή Καβάλας στο «Κωτσάλου» και παρέμεινε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη ενώ στον αντίποδα οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται «αγκαλιά» με την Β’ Κατηγορία της επόμενης σεζόν.
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αετός Οφρυνίου-Άρης Πρίνου 3-0
Ορφέας Ελευθερούπολης-Βύρωνας Καβάλας 4-1
Βρασίδας Ν. Περάμου-ΜΑΟ 0-2
Αναγέννηση Λιμεναρίων-ΑΕΚ Καβάλας 2-1
ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-Μακεδονικός Αγιάσματος 0-6
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΣ Παγγαίο 2-0
Ηρακλής Καβάλας-Δόξα Θεολόγου 0-1
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
- Αετός Οφρυνίου 65 (67-12)
- Ορφέας Ελευθερούπολης 63 (78-13)
- Μ.Α Ορφανίου 44 (55-31)
- Βύρωνας Καβάλας 39 (37-24)
- Αναγέννηση Λιμεναρίων 35 (34-33)
- ΑΕΚ Καβάλας 35 (34-36)
- Μακεδονικός Αγιάσματος 33 (41-39)
- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 31 (31-39)
- Βρασίδας Ν. Περάμου 29 (39-41)
- Δόξα Θεολόγου 29 (34-42)
- ΑΣ Παγγαίο 28 (33-34)
- Ηρακλής Καβάλας 22 (15-39)
- Άρης Πρίνου 16 (22-55)
- ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 5 (14-97)
* Το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός (1) βαθμού με απόφαση της ΕΠΣ Καβάλας από την προηγούμενη σεζόν.
** Τα σωματεία ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Β’ Κατηγορία της επόμενης σεζόν.