ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Ποια είναι τα μέτρα ελάφρυνσης που παίρνει ο δήμος Καβάλας για τους επιχειρηματίες

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Μάκη Παπαδόπουλου, ο δήμαρχος Καβάλας έκανε αναφορά στα μέτρα ελάφρυνσης που λαμβάνει η διοίκηση για την αγορά και τους επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν να κρατήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους ή να υπολειτουργούν.

 

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος,  για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο δεν θα  πληρωθούν τα ανταποδοτικά τέλη ενώ  η πρόταση του δημάρχου για τον  Μάιο είναι να καταβληθεί το 50%.

Όπως είπε, όλα αυτά τα μέτρα που λαμβάνει ο δήμος Καβάλας μειώνει τα έσοδα του δήμου Καβάλας  περίπου κατά  400.000 ευρώ.

Επίσης, τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων  δεν θα πληρωθούν το 2020. Όσοι από τους καταστηματάρχες έχουν ήδη προπληρώσει, αυτά  θα συμψηφιστούν στην επόμενη  χρονιά.

«Δεν μπορούμε να μοιράζουμε μάσκες και αντισηπτικά σε όλα τα μαγαζιά.» είπε ο δήμαρχος απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση του Μάκη Παπαδόπουλου που πρότεινε να μοιράσει ο δήμος Καβάλας δωρεάν προστατευτικές μάσκες.

Τέλος, για τα πάρκα και τις  παιδικές χαρές ο δήμαρχος είπε ότι ανοίγουν στις 15 Μαϊου, σύμφωνα με τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο και αφορούν όλη την Ελλάδα.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close