ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Έργο 450.000 ευρώ στη Δ.Ε. Παγγαίου

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δυσχεραίνουν την πρόσβαση στα οδικά δίκτυα

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Μετά τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε η έντονη κακοκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα στο οδικό δίκτυο, ο δήμος Παγγαίου έλαβε τα πρώτα μέτρα βελτίωσης και ανακατασκευής του δρόμου στην Δ.Κ. Νικήσιανης.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράφτηκε από τον δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του έργου αποκατάστασης του δρόμου από τον Αγ. Γεωργίου έως την δεξαμενή φίλτρων, στην περιοχή λιβάδι στη Δ.Ε. Παγγαίου. Μέσα στα πλαίσια του έργου προβλέπονται να γίνουν εργασίες ανακατασκευής του δρόμου που οδηγεί προς την δεξαμενή των φίλτρων στην περιοχή λιβάδι, της Δ.Κ. Νικήσιανης, στην Δ.Ε. Παγγαίου. Κρίθηκε απαραίτητη η κατασκευή του εν λόγω έργου, καθώς  μετά από κάθε έντονο καιρικό φαινόμενο η πρόσβαση και η προσπέλαση στο χώρο καθίσταται πολύ δυσχερής.  Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου, ανέρχεται στο ποσόν των 450.000 €. 

 



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close