ΠολιτισμόςΠρωτοσέλιδα

Διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων Καβάλας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21-22/12/2109 Διήμερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Τα εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας του Συλλόγου μας, ζαχαροπλαστικής της La Maison De Gourmet, ζωγραφικής προσώπου, το διαδραστικό εργαστήριο της Σαρλότ, η προβολή χριστουγεννιάτικης παιδικής ταινίας, η χορωδία και το θεατρικό δρώμενο του 11ου Δημοτικού Σχολείου, τα χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών του Συλλόγου μας, το σπιτάκι του Αϊ-Βασίλη και των Ξωτικών του, η μουσική, ο διάκοσμος, η διάθεση, η ατμόσφαιρα και κυρίως οι συμμετέχοντες συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, για τη συμμετοχή σας σε αυτό το υπέροχο εορταστικό Σαββατοκύριακο, που μας μεταμόρφωσε όλους σε μικρά παιδιά.

 

Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Καβάλας και τη “Δημωφέλεια”, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τη Διεύθυνση του 11ου Δημοτικού Σχολείου, τη μουσικό κ. Μαρία Ρασιδάκη, τη Chef κ. Μαρία Παπανικολάου και το La Maison De Gourmet, τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Έλλη Πόλα με τη Σαρλότ, τη θεατρολόγο κ. Βίκη Γιαννοπούλου, τις δασκάλες του Συλλόγου μας κ. Βίκη Νάτση, κ. Φωτεινή Παππά και κ. Ελένη Σοΐδου, τον Αϊ-Βασίλη και τα Ξωτικά του και φυσικά όλα τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου.

Χρόνια Πολλά! Και του χρόνου!



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close