ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Με μια επιστροφή και δυο απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ – Τρεις απουσίες και μια επιστροφή για την Νίκη Βόλου

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Η προετοιμασία των «αργοναυτών» ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού του Σαββάτου κόντρα στην Νίκη Βόλου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, τον Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος εκτίει την ποινή τεσσάρων κίτρινων καρτών ενώ αμφίβολος παραμένει και ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος. Στα θετικά, στην διάθεση του προπονητή του, επιστρέφει ο Άγγελος Παπαστεριανός, ο οποίος απουσίαζε από το παιχνίδι στην Ρόδο λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Στάικος Βεργέτης με την σειρά του. Οι Τσιώλης, Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους λόγω τραυματισμών ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Σωτήρης Μπαλάφας καθώς εξέτισε την ποινή 4 αγωνιστικών.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close