ΠολιτικήΣημαντικά

Κρυονέρι: Προσπάθεια για να λυθούν τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Ο τοπικός αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος, στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ο πρόεδρος  της κοινότητας Κρυονερίου, Κώστας Πριονίδης, συναντήθηκαν και εξέτασαν τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρυονερίου το οποίο έχει λάβει την απαραίτητη έγκριση από το 2015.

 

Αρμόδιος για να ετοιμαστεί το κτίριο και όλες οι υποδομές που απαιτούνται είναι ο δήμος Καβάλας, με τη συνεργασία και την κατεύθυνση που δίδεται από την πυροσβεστική υπηρεσία. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν δύο προβλήματα που πρέπει να λυθούν: το ένα αφορά ορισμένες εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν στο κτίριο και το δεύτερο αφορά την ενίσχυση του αριθμού των εθελοντών πυροσβεστών μέσω νέων αιτήσεων που πρέπει να γίνουν.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο καθυστερεί διότι από τη μία υπάρχουν ορισμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κτίριο αλλά το κυριότερο είναι ότι πολλοί από τους πρώτους εθελοντές έχουν αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών για να λειτουργήσει το κλιμάκιο.

Τα δύο αυτά προβλήματα μπορούν να λυθούν σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση.

 

Πηγή: εφημερίδα ΦΙΛΙΠΠΟΙ



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close