ΑθλητικάΣημαντικά

Φιλικές νίκες για Energean Καβάλα BC και ΓΣ Ελευθερούπολης

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Φιλικές νίκες πέτυχαν εχθές Energean Καβάλα BC και ΓΣ Ελευθερούπολης, κόντρα σε Ίκαρους Σερρών και Λεύκιππο Ξάνθης αντίστοιχα.

Η Energean Καβάλα BC επικράτησε 74-64 στις Σέρρες των τοπικών Ίκαρων στην πρώτη φιλική αναμέτρηση για την νέα σεζόν όσον αφορά το σύνολο του Ανδρέα Καραπιπερίδη. Μάλιστα ο λόγος που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο φιλικό ως πρώτο της σεζόν, ήταν επειδή η ομάδα της Καβάλας κατέκτησε σε αυτό το γήπεδο (σ.σ των Ίκαρων) το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την περσινή σεζόν. Έτσι οι Καβαλιώτες συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 32-44, 46-54, 64-74.

Εντός έδρας φιλική νίκη για τον ΓΣΕ επί του Λεύκιππου Ξάνθης με 65-54 για το σύνολο του Κυριάκου Παπαδόπουλου, το οποίο ετοιμάζεται για το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους Μαχητές Πειραματικού στα πλαίσια της α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΣ Ελευθερούπολης (Κυριάκος Παπαδόπουλος): Στυλίδης 11(2), Μπουτσακτσή 6, Κελεσίδης 6 , Βοϊβατόπουλος 13 , Ιωάννου 16 (4), Σταμπουλής 11 (1) , Απαζίδης 2 , Λαζαρίδης , Μπέσσας , Κωνσταντάρας.

 

Λεύκιππος Ξάνθης (Σωτήρης Κοκκινόπουλος): Στασινόπουλος 11, Παλλάκης 2, Νταβουλτζόπουλος 10 , Κουμπάνης 4,  Χρήστου 14 (2),  Δώδος 8 (2),  Χατζηαντωνίου 2,  Κυφωνίδης , Δάτσης 3 (1) , Βάκρινος, Στεργίου ,Κάλφας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-8, 29-28, 57-38, 65-54



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close