ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδαΣημαντικά

Καβάλα: Μην ψάχνετε γεροδεμένους άντρες πίσω από τις προστατευτικές μάσκες!

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

 

Κάτω από την προστατευτική μάσκα, δύσκολα ξεχωρίζεις ότι πρόκειται για γυναίκες που κόβουν χόρτα στους δρόμους.

 

Θα περίμενε κάποιος να δει κάποιους γεροδεμένους άντρες σε αυτή την εργασία αλλά ο «κλήρος» έτυχε σε αυτές,  που εργάζονται κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και κάτω από δύσκολες συνθήκες, προσπαθώντας  να ανταπεξέλθουν στις εντολές των προϊσταμένων τους.

Το ότι δεν βρίσκονται κάτω από ένα κλιματιστικό μηχάνημα και η γυναικεία φύση τους, μας κάνει να τις θαυμάζουμε ακόμη περισσότερο και να γεννιούνται ενοχές μέσα μας.

Οι συγκυρίες κι ένα σύστημα προσλήψεων, για το  οποίο πολλά έχουμε να πούμε, τις τοποθέτησε σε ένα δύσκολο πόστο, σε μια εποχή όπου υπάρχουν ελάχιστοι υπάλληλοι στο δήμο Καβάλας   και πολλές βροχοπτώσεις που επιδεινώνουν την κατάσταση.

Οφείλουμε να είμαστε ανεκτικοί, ευγενικοί και ας παραδεχτούμε  ότι αυτές οι γυναίκες αξίζουν τον σεβασμό μας γι’ αυτό που προσφέρουν, κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ας μην μουρμουρίζουμε εάν τις δούμε να κάνουν ένα διάλειμμά παραπάνω κάτω από 40 βαθμούς κελσίου κι ας βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση τους.

Μιχάλης Κουμρίδης

 

 



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close