ΟικονομίαΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Τουριστική Προβολή του Δήμου Καβάλας: Στενή συνεργασία με τους ξενοδόχους και συμμετοχή στην έκθεση του Ισραήλ

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Η τουριστική προβολή του Δήμου Καβάλας τις τελευταίες πέντε μέρες βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη, καθώς η συζήτηση ξεκίνησε με σειρά ερωτήσεων από τον Μάκη Παπαδόπουλο και τις απαντήσεις της Προέδρου της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Αναστασίας Ιωσηφίδου.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος, ζήτησε να μάθει τον τρόπο που κινείται η “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” στο θέμα της συλλογής των στοιχείων για τις χώρες που θα επικεντρώσει η διοίκηση του δήμου την τουριστική της προβολή.

 

Η κα Ιωσηφίδου, τόνισε ότι φέτος είχαν μία πολύ καλή συνεργασία με τους ξενοδόχους και συγκεκριμένα των ξενοδόχων, οι οποίοι τους τροφοδότησαν με έναν μικρό αριθμό των στοιχείων που έχουν στη διάθεση τους και τα οποία στέλνουν στο υπουργείο, με την δέσμευση ότι δεν θα δημοσιευτούν. “Μέσα από αυτά τα στοιχεία διαμορφώσαμε το πλάνο μας”, τόνισε η Πρόεδρος της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, προσθέτοντας ωστόσο, πως η μη συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις κάποιων χωρών, δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρουν τουριστικά. “Δεν μπορούμε να πάμε σε όλες τις εκθέσεις που γίνονται”, απάντησε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, στάθηκε ιδιαίτερα στη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας, στην τουριστική έκθεση του Ισραήλ, καθώς τιμώμενη χώρα στη συγκεκριμένη έκθεση θα είναι η Ελλάδα, σημείωσε το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν για την Καβάλα οι Ισραηλινοί που επισκέφτηκαν το περασμένο καλοκαίρι την πόλη μας.

 

Η Αναστασία Ιωσηφίδου αναφέρθηκε επίσης και στο προσεχώς αναρτώμενο στο διαδίκτυο site της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, visitkavala, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία πλήρως επαγγελματική δουλειά. “Η καθυστέρηση στη δημοσίευση του site οφείλεται στο γεγονός ότι προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια”, δήλωσε η Πρόεδρος της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close