ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Άνετη πρόκριση για τον ΑΟΚ – Με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην επόμενη φάση

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΟΚ σήμερα, καθώς για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, επικράτησε άνετα με 2-0 της Θράκης Φερών και προκρίθηκε στην 2η αγωνιστική του Ομίλου. Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη είχε καθολική υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ενώ η νευρικότητα των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν σε κανένα σημείο την εστία του Γιώργου Δήμιζα. Τα τέρματα της νίκης πέτυχαν οι Ντουρτμές (17’) και Βαλαβανόπουλος (48’). Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την μεθεπόμενη Τετάρτη (25/04) στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: Ντουρτμές 17’, Βαλαβανόπουλος 48’

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ο Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Ηλιάδης (75’ Μπλιός), Λυμπεράκης, Σέχου, Παυλίδης, Θωμαϊδης (85’ Ξόμπλιος), Χατζηκυριάκου (71’ Προβατίδης), Κέρθι (63’ Περσίδης), Αδαμάκης, Ντουρτμές, Βαλαβανόπουλος.

Θράκη Φερών (Θανάσης Ζησίδης): Τογκουλίδης, Μπόρας, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάγκιος, Σιδηρόπουλος Α., Αντωνιάδης (71’ Καλούδης), Παγωνίδης (77’ Μπακιρτζόπουλος), Πολίδης, Σιδηρόπουλος Γ. (77’ Ίνδος), Τσιπλάκης (71’ Ιακωβίδης).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ – 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

A.O Καβάλα-Θράκη Φερών 2-0

Απόλλων Παραλιμνίου-Άρης Αβάτου 5-1

ΑΕ Καλαμπακίου-Δόξα Προσκυνητών 4-1



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close