ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α.Ο Καβάλα: Ενωτικό μήνυμα του Ερασιτέχνη – «Φέτος κλείνει μια τετραετία που όλοι μας έχουμε ματώσει & παλέψει σκληρά για να μην διαλυθει ο σύλλογος»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ενωτικό μήνυμα ενόψει της έναρξης των PlayOut της Super League 2 εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (21/02), ο Ερασιτέχνης Α.Ο Καβάλα κάνοντας λόγο για μια τετραετία που όλοι έχουν ματώσει για να μην διαλυθεί ο σύλλογος και πως σε αυτούς τους οκτώ (8) τελικούς δεν περισσεύει κανένας.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ

«Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα ξεκινά τις δύσκολες μάχες των play-out για το πρωτάθλημα της Super League 2, και κλείνει φέτος μια τετραετία που όλοι μας έχουμε ματώσει & παλέψει σκληρά για να μην διαλυθεί όπως παραλίγο να συμβεί το 2021,  να σταθεί όρθια και να μην ακολουθήσει τον απαξιωτικό & δύσβατο δρόμο των τοπικών κατηγοριών όπως συνέβη με άλλες ιστορικές ομάδες. Όλη αυτή η προσπάθεια των τελευταίων διοικήσεων είναι πολύ σημαντικό να πιάσει τόπο για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της με την φετινή παραμονή της.

Η σκέψη όλων των φιλάθλων μας θα είναι με τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους συνεργάτες του που έχουν όλα τα εχέγγυα, την βαριά φανέλα, το απαραίτητο μέταλλο του νικητή και τις δυνατότητες ώστε αφοσιωμένοι και απερίσπαστοι να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.  Έχουμε καλή ομάδα που αξίζει την παραμονή, καλύτερη από τους ανταγωνιστές μας και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί μπορούμε να τα καταφέρουμε με την στήριξη όλων των φιλάθλων.  Σ’ αυτή την τελευταία προσπάθεια των play-out δεν περισσεύει κανείς και πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι! 

Στα εύκολα ΑΟΚ, στα δύσκολα ΑΟΚΑΡΑ!»

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close