ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας με θέμα την ΔΕΥΑΚ

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές



Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει την 3η Φεβρουαρίου 2025, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00΄, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα παρακάτω θέματα:





ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  • Ενημέρωση σχετικά με τη συνολική οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑ Καβάλας και το υπό δικαστική διερεύνηση, οικονομικής φύσεως ζήτημα που προέκυψε και περιγράφεται περαιτέρω στο υπ’ αριθ. 2079/23-01-2025 αίτημα των παρατάξεων “Ο Τόπος της Ζωής μας”, “Έργο Τώρα”, “Καβάλα Μπροστά” και “Ώρα Δημιουργίας”.
  • Ενημέρωση για την «Πορεία υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων έργων – Προγραμματισμός νέων έργων ΔΕΥΑ Καβάλας».

Σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας (www.kavala.gov.gr), και μέσω facebook.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close