ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Κύπελλο Καβάλας: Άνετη πρόκριση για την Αναγέννηση Λιμεναρίων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Η Αναγέννηση Λιμεναρίων κατέκτησε το τελευταίο εισιτήριο για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Καβάλας, καθώς πριν λίγη ώρα επικράτησε με 1-4 στην Ποταμιά του τοπικού ΑΟΠ.

Το σκορ άνοιξε για την Αναγέννηση ο Μουστάκης ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Σιδεράς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για έρθει ο Χαλκιάς και να μειώσει σε 1-3. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε από τον Οδυσσέα Παπαστεφάνου.

Η κλήρωση για την Β’ Φάση του θεσμού θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων:

Μακεδονικός Αμισιανών, Ασπίς Πολυστύλου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Νέστος Χρυσούπολης Β’, Ατρόμητος Χαλκερού, Μ.Α Φιλίππων, ΑΣ Παγγαίο, Βύρωνας Καβάλας, Μ.Α Ορφανίου, Ορφέας Ελευθερούπολης,  Α.Ο Κεραμωτής, Πανιώνιος Ξεριά, Βρασίδας Ν. Περάμου, Μακεδονικός Αγιάσματος, Ναζιανζός, Άρης Πρίνου, ΑΕ Πιερέων, Δόξα Θεολόγου, Αναγέννηση Λιμεναρίων και Άρης Ζυγού.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close