ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Κύπελλο Ελλάδας: «Λύγισε» στην παράταση ο ΑΟΚ – Ψυχωμένη εμφάνιση από τους «αργοναύτες»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ο ΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει την έκπληξη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τελικά γνώρισε την ήττα με 0-1 στην παράταση, στα πλαίσια της Δ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «αργοναύτες» πατουσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 14′ ο Παπαδόπουλος βγήκε σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα, αλλά δεν βρήκε τον Ομπιοχά, με την μπάλα να βγαίνει κόρνερ. Η πρώτη απειλή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 33’ με τον Μακέντα να σουτάρει, όμως ο Αστράς είπε «όχι». Στο 38’ είχαμε την μεγαλύτερη φάση του ΑΟΚ στο παιχνίδι, με τον Ομπιοχά να βγάζει τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του α’ μέρους.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 63’ κέρδισε πέναλτι μετά, το οποίο όμως δεν μετέτρεψε σε τέρμα, καθώς ο Αστράς «διάβασε» σωστά την εκτέλεση του Ρεγκίς και κράτησε το «μηδέν». Στο 65’ ο ΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή με τον Γκέκα, όμως ο Τσιντώτας μπλόκαρε. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στην παράταση, ο Αστέρας βρήκε τελικά την λύση με τον Τζίμα στο 115’, ο οποίος με ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση έγραψε το τελικό 0-1.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ο Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Ίτσιος, Τσαμούρης, Πάσαγκιτς, Δαλιανόπουλος (46′ Κατσούρι), Μέτσε (96′ Λέλεκας), Παπαδόπουλος (86′ Κασέμι), Γαβριηλίδης, Αναστασόπουλος (60′ Δημητριάδης), Εμπούκα (60′ Μάντιτς), Γκέκας (72′ Κόμλιας).

Αστέρας Τρίπολης (Δουβίκας): Τσιντώτας, Γκαρθία (86′ Μπιλέ), Αλβάρεζ (98′ Χουχούμης), Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Τζανδάρης (56′ Γκος), Μούμο (98′ Ρέντζιτς), Καλτσάς, Παλάσιος (46′ Μπαρτόλο), Ρεγκίς (69′ Τζίμας), Μακέντα.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ

Τελικές (στόχος): 2 (1)-21 (10)

Xgoals: 0.4-2.7

Φάουλ: 19-9

Κόρνερ: 4-18

Οφσάιντ: 0-6

 

Φώτο: Τσούτσας Λάσκαρης

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close