ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Άδεια ικανότητας αθλητού και τουρνουά ανάπτυξης της Ακαδημίας ιππασίας Καβαλας της Κωνσταντίνας Κατσίτη

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο τουρνουά ανάπτυξης της Ακαδημίας Ιππασίας καβαλας της Κωνσταντίνας Κατσίτη στο Δάτο Καβάλας!

Τη Παρασκευή πήραν την άδεια ικανότητας αθλητή που με επιτυχία απέκτησαν το δίπλωμα τους στην ιππική δεξιοτεχνία και υπερπήδησης εμποδιων!

Το Σάββατο ακολούθησε αγωνας ιππικής δεξιοτεχνίας με πλήθος αθλητών τόσο από τη καβαλα όσο και από Σέρρες, Θασος , Κέρκυρα , Δράμα. Την ίδια μέρα έγιναν και τα εγκαίνια των Καινούργιων εγκαταστάσεων της Ακαδημίας.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα υπερπήδησης εμποδιών με τον ίδιο αριθμό αθλητών. Σύνολο συμμετοχών 66, αυτό και μόνο είναι μια τεράστιο επιτυχία.

Ευχαριστούμε πολύ το Επιμελητήριο καβαλας και τον κύριο Μάρκο Δέμπα για τη προσφορά εξοπλισμού , το Ι.ΚΤΕΟ.Καβαλας , τη Ιωαννα Γλύνου (Jo unique Jewellery) για τα κοσμήματα και τα διαφορα αξεσουάρ των πρώτων αθλητών και αυτόν που είχαν τις καλύτερες εμφανίσεις στην τεχνική τους, express oil Athanasiou, τον διαιτολόγο – διατροφολόγο Κωστουλας Θεόφιλος, dyslexia Center Παυλιδη, ελιές Γαϊτατζή, το κατάστημα αθλητικών ειδών ‘’athlokinisi xronis’’, κέντρο αποκατάστασης Euromedica Lydia Καβάλας, τον Ερυθρό Σταυρο, το ασθενοφόρο ΥΓΕΙΑ , Akro nail studio – zen spa Center, φυτοπροστασία Βασδέκης, τον Πολιτιστικό σύλλογο Δάτου και τον Παναγιώτη Δημητριάδη, τον πρόεδρο Δάτου Λόλακα Γεώργιο.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί όλο αυτό όπως επίσης και όσους παραβρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν όλα αυτά που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες ! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου .

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close