ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

ΕΠΣ Καβάλας: Τα τηλεοπτικά δικαιώματα – και φέτος – στο «Καβάλα Πάμε Γήπεδο»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Η ΕΠΣ Καβάλας με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι, τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την κάλυψη των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανήκουν αποκλειστικά στο «ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ».

Όποια ομάδα επιθυμεί κάλυψη των αγώνων της, θα πρέπει να έρχεται σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο μέσο και τον υπεύθυνο του κο. Θέμη Χατζηαναγνώστου (τηλ. 6980 089313).

Την ίδια ώρα το «Καβάλα Πάμε Γήπεδο» έστειλε το δικό του μήνυμα για την συγκεκριμένη συμφωνία.

«Μια νέα σεζόν ξεκινά και τα ραντεβού μας στα γήπεδα της Καβάλας συνεχίζονται. Στόχος μας για ακόμη μια χρονιά είναι η προώθηση και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καβάλας, με την βοήθεια της εικόνας, της τεχνογνωσίας και της αγάπης που έχουμε για το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας εγγυάται για ακόμη μια χρονιά την απόλαυση των σπουδαιότερων αναμετρήσεων που αφορούν την ποδοσφαιρική Καβάλα είτε σε ζωντανή μετάδοση, είτε σε στιγμιότυπα μετά το πέρας των αναμετρήσεων.

Για εμάς η χρονιά ξεκίνησε ήδη με δυνατά φιλικά «τέστ» αλλά και την ζωντανή μετάδοση του Super Cup Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με τύχη και υγεία σε όλους και σε όλες!»

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close