ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α.Ο Καβάλα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Samson Ebuka Obioha

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Samson Ebuka Obioha.

Ο 24χρονος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Φινλανδία φορώντας αρχικά τη φανέλα της Mikkelin ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Seinajoki με την οποία μάλιστα έκανε και το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στα προκριματικά του Conference League. Τον περασμένο Φεβρουάριο μεταγράφηκε στην Drita από το Κόσοβο, με την οποία πραγματοποίησε 17 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Τέλος, θυμίζουμε πως στο ρόστερ του Α.Ο Καβάλα ανήκουν ήδη οι, Νέτι Μέτσε, Βασίλης Παπαδόπουλος, Παύλος Δερμιτζάκης, Αντώνης Δερμιτζάκης, Γιάννης Δαλιανόπουλος, Βασίλης Γαβριηλίδης, Δημήτρης Πόποβιτς, Κοσμάς Γκεκάς, Γιώργος Σμίλτος, Φίλιππος Δημητριάδης, Λευτέρης Αστράς, Γιώργος Σπανουδάκης, Γρηγόρης Κομλιάς, Ιωάννης Σπανδωνίδης, Ιωάννης Καλπαξίδης, Νάση Στοϊνοβιτς, Μοχάμεντ Αλ Ρασίντ, Ορέστης Κατσούρι, Μιχάλης Κούλαλης, Μανώλης Περδίκης, Χρήστος Λέλεκας, Κώστας Τσαμούρης, Joni de Oliveira, Omar Pasagic, Bogdan Mandic και Mihajlo Miskovic.

 

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close