ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α.Ο Καβάλα: Φιλική νίκη στην Αλεξανδρούπολη

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Την φιλική εκτός έδρας νίκη με 3-2 σημείωσε πριν λίγη ώρα ο Α.Ο Καβάλα στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Αυτή ήταν η 3η φιλική νίκη των «αργοναυτών» στην περίοδο προετοιμασίας τους, έχοντας επικρατήσει κόντρα σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (5-0) και Βύρωνα Καβάλας (2-0) ενώ έχουν σημειώσει μια ισοπαλία με ΠΑΟΚ Β’ (0-0) αλλά γνώρισαν και μια ήττα από τον Βόλο ΝΠΣ (0-1) στα δυο σαραπεντάλεπτα στο τουρνουά του Πανθεσσαλικού.

Οι Εβρίτες προηγήθηκαν δυο φορές στην αναμέτρηση, αρχικά με τον Κυριζάκη στο 14’ να κάνει το 1-0 ενώ στο 61’ ο Βασίλης Παπαδόπουλος ισοφάρισε για τους «αργοναύτες». Στο 66’ ο Βασίλτσης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Αλεξανδρούπολη, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να απαντά και πάλι για τον ΑΟΚ στο 79’ της αναμέτρησης. Το τελικό 2-3 υπέρ των «αργοναυτών» το σημείωσε ο νεαρός Γρηγόρης Κομλιάς στο 90’.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Αλεξανδρούπολη FC (Ν. Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Φουρλατάρας, Ράλλης, Σωτηράκης, Καρτσαμπάς, Ντεμπά, Καρακασίδης, Τζόρνταν, Βασίλτσης, Κυριζάκης, Δημητριάδης

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Καλτσάς, Γκαιδατζής, Κοκκινίδης, Τασίδης, Παπαδάκης, Μικρτσιάν, Μουρατίδης, Μωραίτης, Κούκας και Γκουρτσίδης.

 

Α.Ο Καβάλα (Ν. Καραμπετάκης): Αστράς, Σμίλτος, Τσαμούρης, Κατσούρι, Γαβριηλίδης, Αλ Ρασντί, Μέτσε, Δημητριάδης, Λελέκας, Ολιβέιρα, Παπαδόπουλος.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Ιωαννίδης, Περδίκης, Δερμιτζάκης, Σπανουδάκης, Δαλιανόπουλος, Πόποβιτς, Γκέκας, Στοίνοβιτς, Κομλιάς, Σαλπιγγίδης.

 

Φώτο: Αλεξανδρούπολη FC

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close