ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Γ’ Εθνική: Ακυρώνονται τα Playout – Δεκτή η προσφυγή των ομάδων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά τα Playout της Γ’ Εθνικής, τα οποία αφορούσαν την τις ομάδες που κατέκτησαν την 11η θέση στους τέσσερις Ομίλους του πρωταθλήματος καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή των τεσσάρων συλλόγων.

Νίκη Ευκαρπίας, Αστέρας Πετριτή, ΑΕΡ Αφάντου και Προοδευτική ανανεώσαν το ραντεβού τους με την Γ’ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης βέβαια να έχει κάνει ξεκάθαρη την πρόθεση της να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την προσφυγή και ακυρώνει την από 5-6-2024 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ως προς το σκέλος της με το οποίο επικυρώνεται το υπ’ αριθμ. 15/13-5-2024 πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης για την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 16-6-2024 και ώρα 17:00, με το από 6-6-2024 έγγραφο της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.»

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close