ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α.Ο Καβάλα: «Ματιές» σε Νίκο Καραμπετάκη

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Την περίπτωση του Νίκου Καραμπετάκη για την τεχνική ηγεσία φαίνεται πως εξετάζει τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Α.Ο Καβάλα.

O έμπειρος Καβαλιώτης τεχνικός την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον Λεβαδειακό ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και στη Super League ως υπηρεσιακός στον ΟΦΗ και ως τεχνικός συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Ντρίτα, στην Α΄ κατηγορία Κοσόβου ως βοηθός του Άκη Βάβαλη).

Τελευταία φορά που εργάστηκε στον Νομό Καβάλας ήταν την σεζόν 2014-2015 όταν με τον Νέστο Χρυσούπολης κατέκτησε πρωτάθλημα Καβάλας, Κύπελλο Καβάλας, άνοδο στην Γ’ Εθνική, Κύπελλο Ερασιτεχνών και Super Cup Ερασιτεχνών.

Την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκαν οι επαφές με Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε πως έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως τίποτα περισσότερο μέχρι στιγμής.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close