Αθλητικά

Α.Ο.Κ: Δίκαιο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα

Σκούταρι – Καβάλα 1-1

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ο Α.Ο.Κ. στάθηκε πολύ καλά μέσα στις Σέρρες, αντιμετωπίζοντας την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας και φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας. Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα  μιας και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν ή να χάσουν το παιχνίδι. Η ομάδα των Σερρών είχε δύο δοκάρια και ένα η Καβάλα.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι που κέρδισαν στο 54΄ενώ η Καβάλα ισοφάρισε με τον Βαλαβανόπουλο  όταν μετά από σουτ του Μπίλιου ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και στη συνέχεια ο Βαλαβανόπουλος την έστειλε στα δίχτια.

Ο ΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη σε αυτό το πρωτάθλημα μιας και δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό.

 

Οι Συνθέσεις

 

Ελπίδα Σκουτάρεως: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Παπαβασιλείου, Κωφοκώτσιος, Κασμερίδης, Κεχαγιάς, Ζιγκερίδης (68’ Πασχαλούδης), Δαγκούλης (82’ Γεράκης), Στεφανίδης Ν., Καπετάνος, Στεφανίδης Δ.

 

Καβάλα: Δημιζάς, Γιαλαμούδης (65’ Μπλιός), Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος (89’ Τζιτζιφάκης), Θωμαϊδης (73’ Αδαμάκης), Κεϊτά (90’ Ζαρωντιάδης) , Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλος.

 



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close