ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Super League 2: Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γιώργος Μαϊδανός

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Την αποχώρηση του από την ομάδα της Λάρισας έκανε γνωστή ο 26χρονος αριστερός μπακ, Γιώργος Μαϊδανός.

Ο Καβαλιώτης ακραίος οπισθοφύλακας, αποχωρεί από τους «βυσσινί» μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Θεσσαλική ομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού σταθμού.

Θυμίζουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Νέας Καρυάς στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας και το 2017 φόρεσε τη φανέλα του Νέστου στη Γ’ Εθνική. Το 2019 μετακινήθηκε στον Α.Ο Καβάλα, με τον οποίον αγωνίστηκε για μια σεζόν στην Football League και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και τη φετινή σεζόν.

 

 ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ. ΜΑΪΔΑΝΟΥ

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν….μετά απο τέσσερα υπέροχα και απαιτητικά χρόνια ήρθε η ώρα να πω και εγώ το δικό μου αντίο σε αυτήν την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, προέδρους και συμπαίκτες που είχα δίπλα μου και φυσικά τον υπέροχο κόσμο της Λάρισας που ηταν στο πλευρό μας πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει (γιατί φέτος δεν πήρε αυτό που της άξιζε) και να ανεβεί δικαιωματικά εκεί που πρέπει να είναι δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ 1…

Σας ευχαριστώ όλους και για όλα!»

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close