ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Άσκηση Πολιτικής Προστασίας επί Χάρτου (Α.Ε.Χ.), με την κωδική ονομασία «ΠΥΡΦΟΡΟΣ 2024»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, Άσκηση Πολιτικής Προστασίας επί Χάρτου (Α.Ε.Χ.), με την κωδική ονομασία «ΠΥΡΦΟΡΟΣ 2024».

Η Άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Καβάλας «Νικολάου Μάρτη» με ώρα έναρξης 09:35 π.μ. και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των Υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ καθώς επίσης του Πυροσβεστικού Σώματος, των Δασικών Υπηρεσιών, του Στρατού, των Δήμων, της Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου, των Εθελοντικών Οργανώσεων και άλλων Υπηρεσιών και φορέων οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με το θέμα. Επισημαίνεται ότι η Άσκηση είναι η μεγαλύτερη από πλευράς συμμετοχής Άσκηση Πολιτικής Προστασίας που διεξάγεται στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Σκοπός της Άσκησης είναι η αξιολόγηση της πληρότητας και αποτελεσματικότητας των υφιστάμενων σχεδίων, του προσωπικού και των μέσων των εμπλεκόμενων με το θέμα των δασικών πυρκαγιών, Υπηρεσιών και Φορέων, προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία των πολιτών και των επισκεπτών της Π.Ε. Καβάλας από τον κίνδυνο εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close