ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Ορφέας Ελευθερούπολης: Μπάμπης Καζεπίδης ο εκλεκτός του πάγκου – Ντεμαράζ ανακοινώσεων για το ρόστερ

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Σε τρομερό ντεμαράζ ανακοινώσεων βρίσκεται από εχθές το απόγευμα ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο οποίος ανακοίνωσε τόσο τον νέο προπονητή του όσο και ανανεώσεις 13 ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.

Νέος τεχνικός του Ορφέα Ελευθερούπολης είναι ο 47χρονος τεχνικός, Μπάμπης Καζεπίδης, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργαζόταν στην Δόξα Βώλακα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Δράμας ενώ θυμίζουμε πως την σεζόν 2022-2023 εργάστηκε στον Βύρωνα Καβάλας στην Γ’ Εθνική. Μαζί του στο τεχνικό επιτελείο με τον ρόλο του βοηθού θα βρίσκεται και ο Κώστας Αρβανίτης.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως στο ρόστερ του Ορφέα θα παραμείνουν και την νέα σεζόν οι, Φραγκίσκος Σαββατιανός, Σταύρος Παπουτσής, Βαγγέλης Κεχαγιάς, Γιώργος Τουρασανίδης, Γιώργος Τζαμπέγια, Γιάννης Μώραλης, Σάκης Γοργίας, Χαράλαμπος Ξανθόπουλος, Γιώργος Βερβερίδης, Χρήστος Σταυρίδης, Κώστας Τσολάρι, Παναγιώτης Κυριακού και Γιώργος Καπνόπουλος.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close