ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Περιφερειακά Playoffs: Ήττα στην Αλεξανδρούπολη για τον Άρη Πηγών – Παράπονα από την διαιτησία και την φιλοξενία από τους «κιτρινόμαυρους» (+ αποτελέσματα – βαθμολογία)

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Άρης Πηγών στην Αλεξανδρούπολη από την ομώνυμη ομάδα για την 3η αγωνιστική των Περιφερειακών Playoffs.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατσιώρα στο 7’ της αναμέτρησης, με τους «κιτρινόμαυρους» να διαμαρτύρονται για τον καταλογισμό της συγκεκριμένης απόφασης. Στην επανάληψη οι Εβρίτες βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Καρακασίδη στο 64’ για να μειώσει στο 84’ ο – πρώτος σκόρερ της Α’ Κατηγορίας – Φώτης Δουμάνης στο τελικό 2-1.

Τα γκολ: Πατσιώρας 7’, Καρακασίδης 64’/ Δουμάνης 84’

 

Η διοίκηση του Άρη Πηγών αναφέρθηκε στην απόφαση του πέναλτι σχολιάζοντας το ως «πέναλτι-φάντασμα» ενώ στη συνέχεια εξέφρασε αρκετά παράπονα για την φιλοξενία από την Αλεξανδρούπολη FC γράφοντας τα κάτωθι:

«Η χειρότερη φιλοξενία που τυγχάνει ο Άρης Πηγών από πλευράς διοίκησης Αλεξανδρούπολη F.C

Τραμπουκισμοι στην κερκίδα( καθώς υπήρχε συγχώνευση γηπεδούχων και φιλοξενούμενων οπαδών με την αστυνομία να επεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ), εξαφανισμένες μπάλες από το 70′( με εντολή διοίκησης μπροστά στην κερκίδα απομάκρυνση των Ball boy και μπαλών που ξαφνικά από 10 έγιναν 3-4)και την μείωση του σκορ έως και την απαγόρευση επιτακτικά (με την λήξη του αγώνα) διοικούντων του Άρη Πηγών να εισέλθουν για τακτοποίηση του ρουχισμού και λοιπών θεμάτων της ομάδας μας!!

Είπαμε κάποιοι εν έτει 2024 προάγουν τον αθλητισμό…και η δικαιολογία απλή: «έτσι μας φέρονται εκτός έδρας σε παιχνίδια της ΕΠΣ Έβρου».»

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ PLAYOFFS – 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αλεξανδρούπολη FC-Άρης Πηγών 2-1

ΑΕ Ευόσμου-ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 2-1

Ηρακλής Αμμουδιάς-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1-0

Ρεπό: Παύλος Μελάς Κουτσού

 

ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΚΑ PLAYOFFS – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ηρακλής Αμμουδιάς 7 (9-2)
  2. ΑΕ Ευόσμου* 6 (4-1)
  3. Αλεξανδρούπολη FC* 6 (5-3)
  4. Άρης Πηγών 3 (3-4)
  5. ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 2 (4-5)
  6. Δόξα Σιδηροχωρίου 1 (3-5)
  7. Παύλος Μελάς Κουτσού* 0 (0-8)

(*) Έχουν κάνει το ρεπό τους

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close