ΠολιτικήΔημοτικές και Περιφερειακές εκλογέςΠρωτοσέλιδα

Δημοτικές Εκλογές 2023: Συνέντευξη με τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Νέστου Δημήτρη Σιώπη (Πολωνός)

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέστου, Δημήτρης Σιώπης (Πολωνός) στο kavalapoint.gr ενόψει των επερχόμενων εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

 

Ερ. Κύριε Σιώπη, πήρατε την απόφαση να συμμετέχετε στις επερχόμενες Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για τον εαυτό σας ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστες μας.

Απ. Ονομάζομαι Σιώπης Δημήτριος του Αναστασίου και της Σουλτάνας, το γένος Γιαπουτζή και γεννήθηκα το 1972.

Είμαι παντρεμένος με την Μαραγκόζη Αικατερίνη, ζούμε στο Αγίασμα και εργαζόμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσούπολης. Έχουμε 2 παιδιά που είναι μαθητές Δημοτικού, την Ειρήνη (8,5 χρονών) και τον Αναστάσιο (7 χρονών).

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε Πρακτορείο ΟΠΑΠ  και διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (κάτοχος UEFA B’) επί δεκαπενταετίας. Είμαι γνωστός ως Πολωνός λόγω της ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο.

 

Ερ. Ποιοι ήταν οι λόγοι σας οδήγησαν στην απόφασή σας να θέσετε υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος;

Απ. Με γνώμονα το καλό του τόπου μας και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά  μας, αποφάσισα να συμμετέχω για δεύτερη φορά στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης του Οκτωβρίου. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά και το έχω αποδείξει ως Πρόεδρος Πολιτιστικού- Αλιευτικού Συλλόγου Αγιάσματος, υπεύθυνος αιμοδοσίας και Πρόεδρος Ποδοσφαιρικού Σωματείου Αγιάσματος.

 

Ερ. Δώστε μας μια εικόνα για τις ιδέες που έχετε και πως αυτές θα μπορέσουν να γίνουν πράξη Δήμο Νέστου εάν εκλεγείτε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και αναλάβετε μια θέση ευθύνης.

Απ. Η βασική ιδέα που προασπίζω είναι να γίνει ευκολότερη η καθημερινότητα των Πολιτών στο κομμάτι του αθλητισμού και του πολιτισμού ώστε εκεί να οδηγηθούν τα παιδιά μας. Η απλή καθημερινότητα της καθαριότητας και της εύκολης πρόσβασης σε δημόσιους χώρους θα πραγματοποιηθεί βάση σχεδίου του Δημάρχου και της άμεσης συνεργασίας μαζί του, που ήδη έχουμε.

 

Ερ. Για ποιο λόγο επιλέγετε να συνταχθείτε με το συνδυασμό του κυρίου Μιχαηλίδη «Νέα Εποχή»;

Απ. Βασικός λόγος είναι ότι ο Σάββας Μιχαηλίδης είναι ο Δήμαρχος των έργων και έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου του και έχει ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πολιτών ανεξαρτήτως ιδεολογίας.

 

Ερ. Ποιες είναι οι βλέψεις σας ώστε να βοηθήσετε τον κλάδο του αθλητισμού, καθώς είστε και προπονητής ποδοσφαιίρου. Κατά πόσο πιστεύετε πως μπορεί να υπάρξει άμεση βελτίωση στις εγκαταστάσεις της περιοχής;

Απ. Έχω μιλήσει ήδη με τον δήμαρχο και έχουν μπει σε πρόγραμμα το γήπεδο του Νέστου και τα βοηθητικά της ακαδημίας του. Στοχεύουμε στην βελτίωση και συντήρηση τόσο των ποδοσφαιρικών γηπέδων όσο και όλων των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη της Χρυσούπολης και των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου. Ελπίζω στην καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση στα τμήματα υποδομών, ώστε να οδηγηθεί η νεολαία μας στον χώρο του αθλητισμού.

 

Ερ. Ποιο είναι το μήνυμα σας προς όλους τους συνδημότες μας, ενόψει των επερχόμενων εκλογών;

Απ. Αντλώντας δύναμη και κουράγιο από την στήριξη των Πολιτών στις προηγούμενες εκλογές ζητώ με ευθύνη, σεβασμό και υπευθυνότητα την ψήφο τους, υποσχόμενος ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω σε οτιδήποτε και για οποιονδήποτε μου ζητηθεί στα πλαίσια της δημοκρατίας, τηρώντας πάντα τούς θεσμούς και τις ανθρώπινες αξίες με ήθος και αξιοπρέπεια.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close