ΑθλητικάΚοινωνικάΠολιτισμόςΠρωτοσέλιδα

Άρης Πηγών: «Σεισμός» στο ετήσιο πανηγύρι των «κιτρινόμαυρων» – Πάνω από 4.000 κόσμος στο γήπεδο

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Μια μαγική βραδιά επιφύλαξε εχθές ο Άρης Πηγών στο γήπεδο του, στα πλαίσια της ετήσιας θρησκευτικής πανήγυρις που διοργανώνει ο σύλλογος κάθε καλοκαίρι.

Πλήθος κόσμου, ποδοσφαιρικού και μη, έδωσε το παρών στο γήπεδο των Πηγών εχθές το βράδυ, ώστε να απολαύσει την τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής, Γιώτα Γρίβα και τους εξίσου ταλαντούχους τραγουδιστές, Γιώργο Καραχρήστο και Κωστή Ζλατίνη αλλά και τον Ζήση Τσολακίδη στο κλαρίνο.

Μάλιστα η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, ο οποίος υπολογίζεται να ξεπέρασε τους 4.000 με την ουρά στην είσοδο του γηπέδου να φτάνει εκατοντάδες μέτρα μακριά σε κάποιο σημείο της βραδιάς.

Οι καλλιτέχνες όπως ήταν λογικό ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, με τους χορούς να κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και την διοίκηση του συλλόγου να δηλώνει ευχαριστημένη τόσο από την προσέλευση του κόσμου όσο και από την στήριξη των πολιτικών αρχών και των χορηγών που στάθηκαν αρωγοί στην διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης ενώ όπως ήταν αναμενόμενο τόσο από τον Δήμαρχο Νέστου, κ. Μιχαηλίδη όσο και από τους παράγοντες του συλλόγου, έγινε λόγος για πρωταθλητισμό στην επερχόμενη Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας και άνοδο στην Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν.

 

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close