ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α.Ο Καβάλα: Ενεργοποιήθηκε η «βόμβα» με Κουτσιανικούλη

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ενεργοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η μεταγραφική «βόμβα» με Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον Α.Ο Καβάλα.

Οι «αργοναύτες» πριν λίγη ώρα ανακοίνωσαν την απόκτηση του 35χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό με αξιοζήλευτη ποδοσφαιρική καριέρα καθώς από νεαρή ηλικία ξεχώρισε με το ιδιαίτερο ταλέντο του και κλήθηκε στην Εθνική Νέων του Νίκου Νιόπλια, όταν αγωνιζόταν στον Ηρακλή Χάλκης.

Μετρά περισσότερες από 200 συμμετοχές στην Superleague 1, 30 συμμετοχές στην Superleague 2, έχει αγωνιστεί στο Europa League αλλά και στην Εθνική ομάδα (Νέων & Ελπίδων) ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει την φανέλα του Εργοτέλη, του ΠΑΟΚ, του ΟΦΗ, της Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Θυμίζουμε πως οι «Αργοναύτες» μέχρι στιγμής έχουν κάνει γνωστό πως στο ροστερ της νέας σεζόν ανήκουν οι, Γιάννης Καζαντζίδης, Κώστας Σαλπιγγίδης, Λάζαρος Τζελίδης, Στέφανος Βασιλόπουλος, Ορέστης Μπατσαράς, Γιώργος Μπιμπισίδης, Γιώργος Σμίλτος, Τάσος Μαγκαφίνης, Παύλος Δερμιτζάκης, Plamen Pavlov, Χρήστος Καρακώστας και Παναγιώτης Σταθάκης.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close