ΠολιτικήΔημοτικές και Περιφερειακές εκλογέςΠρωτοσέλιδα

O Κλειτσιώτης επι κεφαλής τελικά στον αγώνα για τον Δήμο Καβάλας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές



Λευκός καπνός φαίνεται ότι βγήκε, μετά από την δημοσκόπηση που έγινε μεταξύ της Αναστασίας Ιωσηφίδου και του Ντίνου Κλειτσιώτη, σχετικά με το ποιος θα είναι ο επί κεφαλής στον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Καβάλας.





Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κλειτσιώτης είναι αυτός που θα ηγηθεί του συνδυασμού καθώς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν αυτόν νικητή. Βέβαια φήμες λένε ότι τα αποτελέσματα μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν ισόπαλα και δεν ειχαν ξεκαθαρο νικητή αλλά κάτι έγινε και τελικά αποφασίστηκε να ηγηθεί ο κ. Κλειτσιώτης αφήνοντας την Αναστασία Ιωσηφίδου στο περιθώριο. Επίσης ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε το δείγμα που συμμετείχε σε αυτή την έρευνα.

Όπως και να έχει, θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση την Παρασκευή, στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί, ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο. Φυσικά μένει να δούμε και πόσα από τα άτομα που ανακοίνωσε η κα. Ιωσηφίδου μέχρι τώρα ως υποψηφίους θα ακολουθήσουν τον κ. Κλειτσιώτη ή θα αποχωρήσουν καθώς η κα. Ιωσηφίδου ήταν αυτή που τους προσέγγισε και μαζί της συμφώνησαν. Ίσως ο κ. Κλειτσιώτης χρειαστεί να ξεκινήσει από μηδενική βάση τις επαφές μαζί τους ώστε να εξασφαλίσει την υποψηφιότητά τους μαζί του.

Αναμένουμε λοιπόν τις ανακοινώσεις της Παρασκευής.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Close