ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Μ.Α. Φιλίππων – Ασπίδα Πολυστύλου 1-1 (Φωτογραφίες)

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση έγινε στο γήπεδο των Φιλίππων με τον πρωτοπόρο Μ.Α. Φιλίππων να υποδέχεται την Ασπίδα Πολυστύλου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 11΄με τον Πουλή. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και το ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ (0-1).

Στο 65΄ ο Σιδηρόπουλος, σε μια φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Πολυστύλου, έκανε από κοντά το 1-1 με τους παίκτες του Πολυστύλου να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή (στο γήπεδο υπήρχε Video το οποίο πιθανόν αργότερα να μας διαφωτίσει για τη φάση).

Ο διαιτητής έδειξε σέντρα και το παιχνίδι έληξε 1-1. Εντάσεις δημιουργήθηκαν και στο τέλος του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τις πολλές καθυστερήσεις που γινόντουσαν από τους φιλοξενούμενους και τον λίγο χρόνο καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής.

 

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από τον αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Φιλίππων…

 

 

 

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close