ΑθλητικάΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας για… καλό σκοπό (Φωτογραφίες)

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Με πρωτοβουλία του Α.Μ.Σ. Πολυστύλου σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, την Ε.Π.Σ.Καβάλας αλλά και τη συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιρικών ομάδων (Ασπίδα Πολυστύλου, Κεραυνός Κρηνίδων, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας) ολοκληρώθηκε εχθές το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τα έσοδα του τουρνουά θα δοθούν στην “Αγκαλιά Αλληλεγγύης” για το Πάσχα προκειμένου να βοηθηθούν  τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό  γήπεδο  του 6ου Λυκείου Καβάλας και πριν από την έναρξη των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, και την πρόσφατη απώλεια του 13χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Καβάλας, Γιάννη Γιαννικόπουλου.

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, η γενική γραμματέας του Δήμου Καβάλας, Χριστίνα Ταβουλτσίδου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Λεωνίδας Παππάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυστύλου, Γιώργος Λόλακας, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή και Κατερίνα Μαρκάκη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Γιώργος Πριονίδης, ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης και η γυμνάστρια, Ρεγγίνα Μακέδου.

Νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας αναδείχτηκε η ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων, ενώ αναμνηστικές πλακέτες και έπαινοι δόθηκαν και στις υπόλοιπες ομάδες. Πολύτιμη η συμβολή της ειδικής συμβούλου  του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλας Αργυρίου.

 

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση…

 

 

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close