ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Νέες παιδικές χαρές  σε Κοινότητες:
Τί συμβαίνει με την Κοινότητα Φιλίππων, Νέου Ζυγού και Σταυρού Αμυγδαλεώνα;

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται σιγά σιγά η τοποθέτηση των πρώτων παιχνιδιών στις νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές που κατασκευάζονται σε διάφορες Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Οι εργασίες τοποθέτησης προχωράνε γρήγορα και πολύ σύντομα αρκετές Κοινότητες θα αποκτήσουν την πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιείται αυτό το διάστημα συμπεριλαμβάνονται, οι παιδικές χαρές Πολυστύλου, Δάτου, Λυδίας, Κρυονερίου και Φιλίππων.

Γιατί καθυστερεί των Φιλίππων;

Στην Κοινότητα των Φιλίππων παρουσιάζεται καθυστέρηση, παρά το ότι η παιδική χαρά συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό έργο που γίνεται τώρα.

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι έγινε προσπάθεια ν’ αλλάξει σημείο την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με την μελέτη θα κατασκευαζόταν στο νότιο τμήμα της αυλής του σχολείου, σε κοντινή απόσταση με τον κεντρικό δρόμο.  Ωστόσο, λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους αποφασίσθηκε να μεταφερθεί στο σημείο που ήταν η παλιά μεγάλη παιδική  χαρά. Παρά την απόφαση αυτή, η μεταφορά «χάλασε» διότι αυτή η έκταση είναι χαρακτηρισμένη πλατεία και υπάρχουν χρονοβόρες διαδικασίες για να αλλάξει χρήση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι τελικά η παιδική χαρά να εγκατασταθεί στον χώρο της αυλής του σχολείου για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος.

Στο Νέο Ζυγός και στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα υπάρχει πρόβλεψη για κατασκευή παιδικών χαρών με τις μελέτες να έχουν ολοκληρωθεί αλλά να μην συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το έργο. Σύμφωνα με τη διοίκηση, οι δύο αυτές παιδικές χαρές θα ξεκινήσουν το νέο έτος και ήδη η Τεχνική Υπηρεσία ασχολείται με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάθεσης του έργου.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close