ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α.Ο Καβάλα: Φιλική ήττα από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Φιλική ήττα με 2-1 υπέστη στην πρόβα τζενεράλε του, ο ΑΟΚ από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, πραγματοποιόντας μια μέτρια εμφάνιση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να «πατούν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 14’ βρέθηκαν προηγούμενοι, όταν ο Κατσιάκης έπιασε ένα δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαποστόλου.

Ο ΑΟΚ στην συνέχεια βελτίωσε την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και ισορρόπησε την συνολική εικόνα της αναμέτρησης ενώ στο 39’ ο Καρακώστας κέρδισε πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός της περιοχής, το οποίο  μετέτρεψε σε γκολ ο Ιορδανίδης λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «βρήκαν» το γκολ, όταν σε μια φάση διαρκείας, ο Κιολτζόπουλος εκτέλεσε τον Σιαματά, ο οποίος σε πρώτο χρόνο είχε αποκρούσει σουτ του Θεοδωρίδη.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 85’, όταν ο Ιορδανίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, όμως το τελείωμα του τελευταίου δεν ήταν το καλύτερο, με τον τερματοφύλακα του Κεραυνού να αποκρούει εύκολα.

Τέλος, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μπαρέττα στο 17’ σε δυνατό μαρκάρισμα του Θεοδωρίδη.

Τα γκολ: Ιορδανίδης 40’/ Κατσιάκης 15’, Κιολτζόπουλος 63’

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ο Καβάλα (Αγγελίδης): Παπαποστόλου, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Κατσέτης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας, Ρουμπιές, Καρακώστας.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι:  Σιαματάς, Ιορδανίδης Βαφειάδης, Παβλόφ και Παπαδόπουλος.

Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Γαλτσίδης): Παπαδόπουλος, Σολωμονίδης, Νικολαΐδης, Πολυζάς, Ιωσηφίδης, Νικολιτσάς Γ., Νικολιτσάς Σ., Telle, Μετάι, Κατσιάκης, Θεοδωρίδης.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Κιουλτζόπουλος, Φροσύνης, Μουρατίδης και Πορτοκαλάς.

 

Φώτο: Βασίλης Ιωάννου

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close