ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α.Ο Καβάλα: Φιλική ήττα στην Αλεξανδρούπολη

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Φιλική ήττα με 2-1 γνώρισε πριν λίγη ώρα στο “Φώτης Κοσμάς” ο Α.Ο Καβάλα από την Αλεξανδρούπολη FC στο 11ο φιλικό προετοιμασίας των “αργοναυτών”.

Το σκορ για τον ΑΟΚ άνοιξε ο Καρακώστας στο 11ο λεπτό, ο οποίος μετά από μια όμορφη φάση συνεργασίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπόγλου.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Καρακασίδης έπιασε το δυνατό σουτ, ο Σταθάκης έπεσε στην αριστερή γωνία του, όμως σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης, το μπλοκάρισμα του υψηλόσωμου τερματοφύλακα πραγματοποιήθηκε αφότου η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή, με αποτέλεσμα να δείξει σέντρα.

Λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους, σε μια ανύποπτη φάση, η Αλεξανδρούπολη θα πετύχει την ολική ανατροπή, όταν ο Παπάζογλου θα εκμεταλλευτεί τη λάθος πάσα του Σταθάκη και θα πλασάρει στην κενή εστία για το 2-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού “έπεσε”, με τον ΑΟΚ να δημιουργεί τις ελάχιστες ευκαιρίες που σημειώθηκαν στο β’ μέρος, χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και το τελεταίο σφύριγμα να βρίσκει νικητές τους Εβρίτες.

Τα γκολ: Καρακασίδης 19′, Παπάζογλου 43’/ Καρακώστας 11′

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Μπόγλου, Τσιτσεκίδης, Τσιγγελίδης, Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Πατσιώρας, Debrova, Πατσιώρας, Ευθυμιάδης, Παπάζογλου, Καρακασίδης.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν: Πουλουκτσής, Ράλλης, Μουρατίδης, Κεσουδάκης, Αμπραχαμιάν, Χοψωνίδης, Μαλτέζος, Τρανόπουλος, Χριστοφορίδης.

Α.Ο. Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Καζαντζίδης, Μπατσαράς, Γερογιάννης, Μπιμπισίδης, Κατσέτης, Βαφειάδης, Σαλπιγγίδης, Ιορδανίδης, Ρουμπιές, Καρακώστας.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν: Σιαματάς, Pavlov, Δημητρακούδης, Παπαδόπουλος, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Θαλασσινός, Μπαρέττας, Γιαννάκος.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close