ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Ακαδημία Ν. Καρυάς: Προανείγγειλε την αποχώρηση του από την διοίκηση ο Δημήτρης Ρίζος

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ο παλαίμαχος Καβαλιώτης τερματοφύλακας, Δημήτρης Ρίζος, με ένα διαδικτυακό μήνυμα το οποίο είχε πολλούς αποδέκτες, προανήγγειλε την αποχώρηση του από τα διοικητικά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Νέας Καρυάς και συγκεκριμένα την θέση του προέδρου, αναφέροντας πως όποιος έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για να συνεχίσει την λειτουργία της ακαδημίας να επικοινωνήσει μαζί του.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟΥ

«Σαν πρόεδρος της Ακαδημίας μας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγο των τελευταίων καταστάσεων σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα παρατήσω όλα γιατί η ψυχή μου κουράστηκε από όλα όσα ακούγονται για το πρόσωπό μου τα τριάμισι χρόνια που είμαι στην Ακαδημία τα δυόμιση σαν προπονητής τερματοφυλάκων και το ένα σαν πρόεδρος.

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ τα παιδιά μας αλλά και εγώ σαν άνθρωπος έκανα τεράστια προσπάθεια να κάνω ένα έργο για πολλά χρόνια όμως δυστυχώς με όσα ακούγονται το βλέπω δύσκολο.

Έχασα χρήματα, χρόνο, κουράστηκα και προπαντός έχασα ότι  πολυτιμότερο έχω στην ζωή μου, την οικογένεια μου, για να έχουν τα παιδιά σας τις καλύτερες συνθήκες στο γήπεδο μας αλλά και εσείς σαν γονείς.

Κάθε βράδυ να κλαίω και να παρακαλάω το ΘΕΟ να με αξιώσει να χαρώ το παιδί μου, να γεράσω, να μου κλείσει τα μάτια. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε στην ζωή μας.

Και δεν ανέχομαι να ακούω ότι βγάζω χρήματα ότι την Ακαδημία την έκανα επιχείρηση ότι πήρα χρήματα από χορηγούς κτλ (όποιος τα έλεγε αυτά ας έρθει να δώσω τα κλειδιά να βγάλει αυτός χιλιάδες ευρώ όπως έβγαζα εγώ).

Μετράω ήδη δυο χειρουργεία στην ζωή μου δεν θέλω να σκάσω από την στεναχώρια. Ούτε έχω κακία με τους φορείς ούτε με τον οποιοδήποτε άλλο. Λυπάμαι όμως και τον Δημήτρη που τρώει τόση λάσπη.

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την Ακαδημία, πραγματικά σοβαρά χωρίς να κοροϊδεύει γονείς και παιδιά να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Λυπάμαι επίσης όλους αυτούς τους τερματοφύλακες που έρχονται να κάνουν προπόνηση μαζί μου από Θεσσαλονίκη, από Καβάλα, τα παιδιά που έστειλα στην ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΊΤΗΣ, τα λυπάμαι πολύ γιατί έρχονται σε έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και χαίρεται μαζί τους. Ήταν μια κατάθεση ψυχής και συγγνώμη για όποιον άθελα γιατί εσκεμμένα ποτέ δεν στεναχωρώ άνθρωπο!!! Ευχαριστώ πολύ».

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close