ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

ΙΜΦΝΘ: Φιλοξενία βρεφών και νηπίων στο Κιτσικοπούλειο

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Από τήν Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται, ότι, εν όψει του νέου σχολικού έτους 2022-2023 η τοπική μας Εκκλησία φροντίζει και πάλι εγκαίρως για την διασφάλιση των απαραιτήτων προϋποθέσεων για την ομαλὴ λειτουργία του Εκκλησιαστικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Κιτσικοπούλειο» και την ασφαλῆ φιλοξενία βρεφών και νηπίων σε αυτὸν.

Οι προεγγραφὲς για την ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία παιδιών ανέργων ή αυτοαπασχολουμένων ή εργαζομένων μητέρων στον ιδιωτικὸ ή στον δημόσιο τομέα, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ, έχουν ξεκινήσει.

Παράλληλα για τις περιπτώσεις οικογενειών, που δεν έχουν τις προϋποθέσεις του προγράμματος, θα υπάρξη μέριμνα για την εξυπηρέτησή τους με ευνοϊκοὺς όρους και χαμηλὰ τροφεία, όπως, άλλωστε, επιτάσσει και ο μη κερδοσκοπικὸς χαρακτήρας του Ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι Γονείς παιδιών από οκτὼ (8) μηνών καὶ έως συμπληρώσεως της ηλικίας προσελεύσεως στην υποχρεωτικὴ εκπαίδευση μπορούν να απευθύνωνται καθημερινὰ στη Γραμματεία του Σταθμού, στην περιοχὴ του Βύρωνος επί της οδού Αρκαδίου 15, πλησίον του ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Καβάλας και στον αριθμὸ τηλεφώνου 2510. 244817.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close