ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Περιφερειακά PlayOffs: Βύρωνας «Γ»ια άνοδο (+ αποτελέσματα – βαθμολογία)

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Καθοριστικό βήμα ανόδου έκανε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη ο Βύρωνας Καβάλας, καθώς επικράτησε με 2-0 του τοπικού Ιπποκράτη για την 5η αγωνιστική των Περιφερειακών PlayOffs ανόδου.

Ο Ιπποκράτης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει, με αποτέλεσμα το α’ μέρος να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη «μίλησε» η εμπειρία, καθώς ο Βύρωνας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 50’ με μια ατομική προσπάθεια του Φώτη Δουμάνη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σουταρε και ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 70’ ο Δουμάνης διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα του, όταν μετά από πίεση που άσκησε στην αντίπαλη αμυντική γραμμή, κατάφερε να κλέψει την μπάλα και με όμορφο τελείωμα εντός της περιοχής έγραψε το τελικό 2-0.

Πλέον ο Βύρωνας ως πρωτοπόρος και αήττητος στον Α’ Όμιλο των Περιεφερειακών PlayOffs, βρίσκεται μια ανάσα μακριά από μια ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα διατηρεί «μαξιλαράκι» 4 βαθμών από την δεύτερη θέση.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ PLAYOFFS – Α’ ΟΜΙΛΟΣ – 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης-Βύρωνας Καβάλας 0-2

Καμπανιακός-Πανθρακικός 2-0

ΓΣ Προσοτσάνης-Ηρακλής Αμμουδιάς 2-1

Ρεπό: Άρης Πετεινού

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ PLAYOFFS – Α’ ΟΜΙΛΟΣ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Βύρωνας Καβάλας 11 (7-2)
  2. ΓΣ Προσοτσάνης* 7 (8-3)
  3. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 7 (9-6)
  4. Καμπανιακός* 7 (7-4)
  5. Πανθρακικός* 7 (5-5)
  6. Ηρακλής Αμμουδιάς* 2 (1-3)
  7. Άρης Πετεινού* 0 (1-15)

(*) Έχουν κάνει το ρεπό τους

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close