ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

ΚKE για τα γεγονότα στα Πετρέλαια: Μια “νέα εποχή” για τον Πρίνο!

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ΜΑΤ, βία και κρατική καταστολή, με προσαγωγές και μηνύσεις, με κλιμάκωση των απειλών για «να αποδοθούν ευθύνες σε όσους … παρανόμησαν» και φυσικά με τα χέρια λυμένα για να προχωρήσει το «σχέδιο αναδιάρθρωσης» των απολύσεων, της μετατροπής των συμβάσεων, του τσακίσματος των εργασιακών δικαιωμάτων. Με αυτά τα «υλικά» και με τις πλάτες της κυβέρνησης η διοίκηση της Energean ανακοίνωσε ότι «έχει εγκατασταθεί πλέον στα γραφεία της» για να προχωρήσει σε «μια νέα εποχή επενδύσεων, απασχόλησης, εξέλιξης και ανάπτυξης προς όφελος της εταιρίας και των εργαζομένων της, της τοπικής κοινωνίας και της Ελλάδας μας»!!!

Σε αυτή τη «νέα εποχή» χωρούν τα θαλασσοδάνεια της κυβέρνησης και της ΕΕ που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός και η εκμετάλλευση του πετρελαίου που ανήκει σε αυτόν, αλλά δεν χωρούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και η ασφαλής λειτουργία του εργοστασίου.

Μαζική αλληλεγγύη τώρα στους εργαζόμενους που συνεχίζουν τον αγώνα τους μέσα στο εργοστάσιο.

Εδώ και τώρα να αποσυρθούν τα ΜΑΤ και όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που σύμφωνα με την εταιρία «παραμένουν στο εργοστάσιο για να περιφρουρήσουν την ασφαλή λειτουργία του» που η ίδια διέκοψε!!!

Άμεσα να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και να πάψουν όλες οι διώξεις.

 ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close