ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ: Προβληματικό Internet  και «πάγωμα» στις νέες γραμμές τηλεφώνων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Ένα πρόβλημα που καθιστά δύσκολη την λειτουργία σπιτιών, επιχειρήσεων αλλά και την εξυπηρέτηση πολιτών, αντιμετωπίζει η περιοχή του Αμυγδαλεώνα.

Στην επέκταση της Κοινότητας που έγινε πριν από αρκετά χρόνια, δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές τηλεφώνων και κατά συνέπεια δεν υπάρχει σταθερό Internet.

Τα προβλήματα δεν σταματάνε όμως εκεί, μιας και αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Αμυγδαλεώνα, διαμαρτύρονται έντονα για τη δυσλειτουργία του υπάρχοντος δικτύου Internet.

Ακόμη και το νέο ΚΕΠ που δημιουργήθηκε πρόσφατα αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες όταν χαλάει ο καιρός και το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν στον Ζυγό και στο Κρυονέρι.

Πραγματικά αδιανόητο, σε μια περιοχή δίπλα στην πόλη της Καβάλας, με δεκάδες επιχειρήσεις αλλά και δημοτικές υπηρεσίες, να μην μπορούν να λειτουργήσουν επειδή δεν έχουν λυθεί βασικά προβλήματα από τον ΟΤΕ.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close