ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Κορωνοϊός: Ποιος είναι ο αριθμός των εμβολιασμένων στο νομό Καβάλας;
Πολλά τα κρούσματα… μικρός ο αριθμός ασθενών στην κλινική covid του νοσοκομείου

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε με ακρίβεια τους αριθμούς των εμβολιασμένων αλλά μπορούμε να πλησιάσουμε πολύ στη σημερινή εικόνα που επικρατεί στο νομό Καβάλας ( Καβάλα και Θάσο).

Τη δεδομένη περίοδο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο νομό Καβάλας έχουν εμβολιαστεί πλήρως 68.000 άτομα και μερικές ακόμη χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν κάνει την πρώτη δόση.

Ο συνολικός πληθυσμός του νομού Καβάλας υπολογίζεται στις 133.000. Εάν αφαιρέσουμε περίπου 15.000 άτομα τα οποία είναι μικρά παιδιά, το ποσοστό των εμβολιασμένων πλησιάζει το 65%.

Ουσιαστικά με αυτό το ποσοστό ο νομός Καβάλας κινείται στον γενικό μέσο όρο όλων των νομών της χώρας ενώ το τελευταίο διάστημα υπάρχει ανοδική τάση στον αριθμό που έρχονται για να εμβολιαστούν.

Εχθές για παράδειγμα, σε όλο το νομό Καβάλας προσήλθαν στα εμβολιαστικά κέντρα 400 άτομα.

Η μία ακόμη αισιόδοξη είδηση είναι ότι παρά τα πολλά κρούσματα, ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται δεν αυξάνεται. Σήμερα, Πέμπτη 26 Αυγούστου, νοσηλεύονται 35 άτομα στην κλινική covid του 5ου ορόφου (4 άτομα στη ΜΕΘ)

 

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close