ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Κρίσιμες ημέρες για την ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 – Στο προσκήνιο και πάλι ο Alexander Haditaghi

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Διαβάστε παρακάτω μέρος των δηλώσεων των τριών μετόχων της ομάδας.

Ο Σωτήρης Δεληκαρης για το παρελθόν της ΠΑΕ:

“Παραλάβαμε μια διαλυμένη ομάδα, καταφέραμε να γίνει ποδοσφαιρικό μοντέλο. Η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν. Ακούστηκαν πολλά, εμείς δηλώνουμε παρόν. Ζητάμε να έρθουν άτομα να σταθούν δίπλα μας, πριν να είναι πολύ αργά.”

Αντώνης Αντωνίου για το παρόν της ΠΑΕ:

“Είναι μεγάλη τιμή που υπηρετούμε αυτή την ομάδα. Ξέρουν όλοι ότι βάλαμε πλάτη για να συνεχίσει να υπάρχει το καραβάκι. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Υπήρξαν άδικα σχόλια για το θέμα του παραβόλου για την δήλωση συμμετοχής. Βιάστηκαν να μας κρίνουν. Βγαίνουν άτομα να κάνουν κριτική για να κάνουν κακό στην ομάδα. Ελάχιστα άτομα αγόρασαν μετοχές και σε συνδυασμό με όλα όσα έγιναν με τις αποχωρήσεις απογοητευτήκαμε. Όσον αφορά το ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν μια “φούσκα”. Έχουμε μεγάλη στεναχώρια, εμείς δεν θέλουμε να διαλύσουμε την ομάδα. Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες Καβαλιώτες, Βουλευτές, Υπουργούς, Δημάρχους, να έρθουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει πουλήσει 400 διάρκειας (250+150 σε δύο σεζόν)”.

Αντώνης Κατσαμακίδης για το μέλλον της ΠΑΕ:

“Αργήσαμε κατά μία εβδομάδα αυτή τη συνέντευξη διότι είχαμε επαφές με πιθανούς επενδυτές. Οι επαφές αυτές όμως δεν ήταν σοβαρές. Αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρή επαφή με τον Καναδο επιχειρηματία Alex Haditaghi. Έχουμε ήδη συζητήσει και αυτή τη στιγμή περιμένουμε την απάντηση του. Εμείς υπηρετούμε το καραβάκι τόσα χρόνια αλλά το μικρό ενδιαφέρον μας απογοήτευσε. Η Καβάλα δεν στήριξε την ομάδα όπως θα έπρεπε. Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση και πάλι και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ευτυχή κατάληξη με τον Καναδο επιχειρηματία. Αναζητάμε συμπαίκτες για να βοηθήσουν την προσπάθεια μας ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Superleague.”

Όσον αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η διαδικασία συνεχίζεται με την εικόνα να είναι αποκαρδιωτική ενώ βέβαια έχει καλυφθεί το 70% του μετοχικού κεφαλαίου το οποίο θα είναι 350.000 ευρώ. Τέλος, την Δευτέρα 3 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της εγγυητικής των 150.000 ευρώ.

Φώτο : Τσούτσας Λάσκαρης

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close